background

Bedrijfsfotografie

Professionele in-house fotostudio voor portretten en productfotografie of echte campagnefotografie op locatie.

Hoe kunnen we je helpen met een camera?

Er is een volledig ingerichte professionele fotostudio aanwezig voor zakelijke portretten of productfotografie. Maar ook voor dat éne campagnebeeld of algemene stockbeelden voor je brochures of website kunnen we je helpen.

Portretfotografie

Zowel in onze eigen studio als op locatie zorgt Daltonstudio voor de juiste portretten voor jouw boek, brochure, website, CV of LinkedIn pagina.

Productfotografie

Juwelen, kledij of fruit en groenten, we zorgen met een perfecte belichting dat jouw product professioneel tot zijn recht komt in je webshop.

Campagnebeelden

Beelden op maat gemaakt voor de aankondiging van je event, campagne, actie. Daltonstudio kan de fotografie, de art-direction en de modellen of figuranten voor je verzorgen als je dat wil.

Stockfotografie

Daltonstudio komt graag langs op jouw locatie om algemene beelden te maken die je dag in, dag uit kan gebruiken op je website, op sociale media, of op print media.

Privé foto's?

Ben je eerder op zoek naar privéportretten, artistieke portretten of andere modelfotografie? We hebben een aparte website, helemaal daaraan toegewijd. daltonstudio.be/portret

Klanten

Daltonstudio verzorgt ondermeer fotografie voor De Lijn, Stad Genk, K.U.Leuven, Qwinn, Malternative Belgium, Roos de Krom juweelontwerp,...