background

Stel jezelf voor!

Heydaar!

Op deze pagina kan je een aantal dingen invullen om je voor te stellen. Op basis van wat je hier invult kan ik bekijken of we samen een gratis schoot kunnen doen.

De regels voor een Try-out shoot zijn simpel. Ik moet het type foto's nodig hebben in mijn portfolio en jij krijgt in ruil een shoot en foto's van jezelf ter waarde van 120€. Als je dat wat lijkt, vul dan dit formulier dan zo volledig mogelijk in en dan kijk ik of we samen iets moois kunnen doen. Ik zoek geen doorwinterde modellen, dus je hebt absoluut geen poseer-ervaring nodig.

Eerst wat voorbeelden bekijken van anderen die voor je gingen? Bekijk hier een aantal voorbeeldfoto's. Wil je meer foto's zien? Ivm de privacy van de modellen zijn deze enkel toegankelijk via een wachtwoordbeveiligde link. Mail me even op dries@daltonstudio.be voor een link en wachtwoord.

Bekijk de voorbeelden

Persoonlijk

Je persoonlijke info.


Fysieke kenmerken

Wat meer info over je uiterlijk, dat helpt me bij de voorbereiding en bij het beslissen of de shoot in mijn portfolio past.


Type shoots
*

Klik op minimaal 2 types shoots die je wil doen.
Bekijk voorbeelden van Daltonstudio

Bekijk voorbeelden door Daltonstudio gemaakt van de verschillende types shoots. Wil je graag een uitgebreider portfolio zien? Stuur me dan even een mailtje op dries@daltonstudio.be, dan krijg je een wachtwoordbeveiligde link met een privé portfolio.


Voorbeeldfoto's
*

Laad minimaal 3 foto's op van jezelf, bijvoorbeeld van een vorige shoot, als je die ooit deed. Selfies mogen ook ;-)


Extra

Wens je nog extra vragen of informatie toe te voegen? Dat kan hier onder..


Vragen?

Contacteer me gerust door me een mailtje te sturen op dries@daltonstudio.be